Project Description

Goldess

Glorieuze dageraad

De kern van Goldess is de kleur zelf, met drie nieuwe nuance verschillen: roségoud, geelgoud en koper tint die te combineren zijn met elke basis en elke andere tint zelfs wanneer dit koele tinten zijn.

In Goldess, de nieuwe Davines collectie by Angelo Seminara wordt de goddelijkheid van de godin versmolten met haar tastbare belichaming: goud.
Goud is geen kleur maar een tijdloze gloed die ons herinnert aan de zon en welvaart. De coupes worden bewust met het effect van uitgroei gecreëerd, door de nadruk te leggen op de eenvoud en zachtheid van verschillende lengtes.

Het is een natuurlijke en vrouwelijke stijl, met een touch van romantische elegantie, balancerend tussen het menselijke en het goddelijke. Warme metallic tinten worden professioneel gecombineerd door de Flamboyage techniek met permanente kleuren.

Goldess is een eerbetoon aan de eerste stralen zonlicht, nog doordrongen van de laatste sporen van de nacht en zachte roze schitteringen van de dageraad. Draag deze kleuren om innerlijke kracht en puurheid uit te stralen. Be timeless now – yourself beyond style.