Project Description

Shine

Balanceren op licht

Metaal is het natuurlijke element dat inspireert voor de Davines collection: Shine.
Shine varieert tussen losse lijnen en onvoorspelbare flitsen: net als de reflectie van het licht dat valt op een zilverkleurige ondergrond.

Futuristische en iriserende kleur gecreƫerd met behulp van combinaties van zilver en paars, zilver en blauw of koel grijs. Een fusion van tinten uit ons kleursysteem. Elegante looks met delicate subtiele kleuren: mooie en verrassende zilvertinten die gecombineerd kunnen worden voor een bijzonder of zacht effect.

Het gaat om de vrouw die vakkundig zweeft tussen de eigentijdsheid van mode en de ontdekkingen in de natuur. Haar geheim is balans, die zich uit in klassieke en eigentijdse vormen met een nieuw en tijdloos licht. De rechte lijnen laten het haar vrij om te dansen met bewegingen die geaccentueerd worden door onregelmatige contouren en een lichte natuurlijke finishing.

Een uitdagende medium coupe waarbij de scherpe punten worden benadrukt door violetkleurige, zwarte en blauwe highlights. Shine weergeeft een dynamische look: vrouwelijk, modern en vrij van definities.