Onze aanpak

Wij vinden ieder mens uniek en wij kijken daarom telkens met een frisse blik naar onze klant om tot een optimaal resultaat te komen. Daarbij letten we op uw gezichtsvorm, gelaatskleur en wat u zelf uit wilt stralen. Nog belangrijker is dat wij naar u luisteren en samen met u uw wensen bespreken. Zo komen we samen tot een prachtig resultaat. Onze producten van het Italiaanse topmerk Davines ondersteunen onze werkwijze op een duurzame en milieuvriendelijke manier.

Stijl gaat over iets dat van binnenuit komt

RALPH LAUREN

Onze waardes


Bij Hair in the City komt u weer helemaal bij, om daarna weer mooi, energiek en zelfbewust naar buiten te stappen.

Pure verwennerij

Lees verder

Heerlijk

Niets doen, behalve genieten van een heerlijke cappuccino of een kopje thee, terwijl wij uw haar verzorgen. Of combineer uw lunch met een bezoek aan Hair in the City: tussen 12.00 en 13.00 uur serveren wij een gratis clubsandwich. En wat dacht u van een heerlijk glas wijn en wat nootjes na 16.00 uur?

Persoonlijke aandacht

en meer...

Ieder mens uniek

Daarom kijken wij telkens met een frisse blik naar onze klant om tot een optimaal resultaat te komen. Daarbij letten we op uw gezichtsvorm, gelaatskleur en wat u zelf uit wilt stralen. Nog belangrijker is dat wij naar u luisteren en samen met u uw wensen bespreken. Zo komen we samen tot een prachtig resultaat.

Topklasse

lees verder

Ervaring

Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in binnen- en buitenland, hebben wij onze beste ervaringen samengevoegd tot een totaalconcept in onze salon. Meerdere keren per jaar volgen wij diverse trainingen en workshops om op de hoogte te blijven van de laatste trends. Zo kunnen wij u adviseren voor het beste resultaat.

Betaalbare luxe

lees verder

Kwaliteit

Bij Hair in the City kunt u genieten van een verwenbehandeling van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. inclusief leuke extra’s zoals een clubsandwich tussen 12.00 en 13.00 uur of een glas wijn met nootjes. Voor de heren nog een warm doekje om na de behandeling even de kleine haartjes te verwijderen.

Natuurlijke producten

kijk welke...

Dier- en milieuvriendelijk

De producten van Davines zijn gemaakt van natuurlijke bestanddelen en ontwikkeld met 100% duurzame energie en worden niet op dieren getest. Ook de verpakking wordt zo duurzaam mogelijk van volledig recyclebare materialen gemaakt.

Unieke locatie

kijk hier

Karakteristiek

Onze salon is gelegen aan het Spinhuisplein 8 en maakt onderdeel uit van het karakteristieke Flevogebouw, naast theater de Spiegel en restaurant de Librije.

Ons verhaal

Het begin

In 2012 zijn wij gestart met Hair in the City. Wij wilden onze passie en ervaring aanbieden binnen een concept dat in alle opzichten nieuw was voor Zwolle. Kapsalons zijn er immers genoeg. Maar hoe onderscheid je jezelf van de rest? Daarom hebben wij bewuste keuzes gemaakt en onze eigen stijl ontwikkeld.

Onze stijl zoekend

Bij Hair in the City hebben wij gekozen voor “betaalbare luxe”. Wij geven u de kwaliteit, de tijd en de aandacht die u verdient voor een eerlijke prijs. En daarbij kunt u nog genieten van een kopje heerlijke cappucino of thee, luxe glossy bladen, een glaasje wijn met nootjes of een clubsandwich tijdens lunchtijd. Dit alles bieden wij u kosteloos aan. Verder hebben wij voor de heren nog iets extra’s: na het knippen krijgen zij een warm handdoekje aangeboden. Heerlijk om de kleine haartjes nog even van het gezicht en uit de nek te halen.

Nieuwe Generatie

Wij zijn gevestigd in een prachtig pand op een unieke locatie aan de rand van het mooie, historische centrum. Door de ruime hoge ramen profiteren wij van een prachtige lichtinval die sfeer brengt, maar er ook voor zorgt dat wij prettig kunnen werken. Onze stijl van werken, de persoonlijke aandacht en service voor de klant in combinatie met ons sfeervolle pand hebben er in korte tijd toe geleid dat Hair in the City inmiddels een begrip is in Zwolle en daarbuiten.

We kunnen u helpen met elke stijl

DOOR CREATIEVE IDEEEN, VERNIEUWING & DOORZETTINGSVERMOGEN

MAAK EEN AFSPRAAK ONLINE