Essential haircare

Essential Haircare  van Davines is een natuurlijke verzorgingslijn voor dagelijkse schoonheids- en  haarverzorgingsbehoefte. Producten met een unieke samenstelling en uitstraling.
Alle producten zijn verrijkt met mediterrane, natuurlijke actieve ingrediënten.

Oi/Oil

OI/oil is een multifunctionele olie voor alle haartypes, maakt het haar goed doorkambaar, heeft een anti-pluis werking en beschermend effect, wat de tijd van het drogen van het haar verminderd, of wanneer het op droog haar gebruikt wordt  resulteert in een glanzende en zachte afwerking. De speciale formule bevat Roucou olie uit de Amazone rijk aan anti-oxidant. De elegante en zeer kenmerkende verpakking is in feite gemaakt met weinig milieueffecten.

Alchemic System

Alchemic System is een reeks van haarverzorgingsproducten specifiek ontwikkeld voor het onderhouden en verzorgen van gekleurd haar. Een exclusieve samenstelling gebaseerd op melkproteïnen verzorgen, voeden en zorgen ervoor dat de kleur in het haar langer behouden blijft. De lijn heeft zes verschillende soorten shampoo’s en conditioners voor verschillende kleuren haar: silver, golden, red, copper, chocolate, en tobacco.

SU

Davines SU is een speciale lijn van Davines, ontwikkeld om het haar te beschermen en te verzorgen voor, tijdens en na het zonnen. Volgens het Zero Impact project wordt het kooldioxide dat vrijkomt door de productie van de verpakking voor de SÜ-lijn gecompenseerd door de herbebossing van beschermde gebieden in Costa Rica en Italië. Terwijl u uw haar en lichaam beschermt tegen de zon, beschermt u ook het milieu!

Natural Tech

Davines Natural Tech is een heeft een aantal intensieve behandelingen ontwikkeld voor de meest voorkomende haar- en hoofdhuidproblemen zoals droog en beschadigd haar, haaruitval, roos, vette hoofdhuid enzovoort. Door het gebruik van natuurlijke ingrediënten en waardevolle essentiële oliën, garandeert Natural Tech effectieve oplossingen en stabiele en langdurige resultaten. Natural Tech is gebaseerd op het principe van aromatherapie en biedt niet alleen natuurlijke oplossingen maar vergroot tevens het gevoel van welbehagen.

Morrocanoil

De trend op het gebied van haarverzorging is het gebruik van het ingredient Arganoil. Arganoil is een kostbaar ingredient dat het haar verzorgt en hydrateert zonder te verzwaren. Moroccanoil Treatment en Treatment Light zijn unieke formules met arganolie die onmiddellijk worden opgenomen in het haar. Deze producten maken ieder haartype zijdezacht en geven een ongekende glans. Herstelt, revitaliseert en stimuleert een ongekende glans. Gerenommeerde stylisten, de mooiste modellen en diverse beroemdheden zweren bij dit merk.

Wij staan klaar voor elke uitdaging

VRAAG HET ONS

Wij geven de beste service

Wij staan voor kwaliteit. Dit betekent dat, mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn over het eindresultaat, wij altijd klaar staan om dit samen met u te bespreken en tot een oplossing te komen.

0
Haar Shows
0
Tevreden klanten
0
Aantal haarkleuren

Natuurlijke haarkleuren die lang houden

Haarkleuren van Davines zijn natuurlijk mooi. En mooi natuurlijk. Er zijn 94 permanente kleuren. Zacht, vriendelijk en verzorgend voor huid en haar door de gehydroliseerde melkeiwitten. Het resultaat is ernaar: een betere haarkwaliteit en een levendige, langdurige kleur met uitzonderlijke glans. Haarkleuren van Davines zorgen voor 100% dekking. Ook van grijs haar.

Voorbereiding

Na binnenkomst begeleiden wij u met droog haar naar de werkplek. Zo kunnen wij uw haar, de haarkleur en uw gelaatskleur bekijken. Dan bepreken wij samen met u uw wensen.

Analyse

Wij analyseren uw haar en bekijken de conditie van uw haar en hoofdhuid. Aan de hand van deze analyse geven wij aan wat de mogelijkheden zijn.

Design

Onze creativiteit en kunde komen samen met uw wensen en zo ontstaat het idee. Dit idee bespreken wij uitgebreid met u. Als uw haar ook gekleurd gaat worden, laten wij u aan de hand van de kleurenkaart zien welke kleuren wij bij u aan gaan brengen.

Lanceren

Wij gaan aan de slag om met onze vakkundigheid en creativiteit het design tot leven te brengen. Onze producten ondersteunen dit proces en geven ook de finishing touch aan het eindresultaat.

We kunnen u helpen met elke stijl

DOOR CREATIEVE IDEEEN, VERNIEUWING & DOORZETTINGSVERMOGEN

RESERVEER NU ONLINE