Gert Huisman

TOPSTYLIST/EIGENAAR

Gert heeft al ruim 35 jaar ervaring in het kappersvak. Hij geeft u een goed en eerlijk advies over de mogelijkheden van uw haar en coupe. Ook als u op zoek bent naar een echte “krullenkapper”, die zorgt voor mooi vallend en pluisvrij haar, bent u bij hem aan het goede adres. Hij heeft zijn ervaring opgedaan in diverse (eigen) salons, bij mode- en kappersshows en fotoshoots. Ook heeft hij jarenlang gewerkt als kapper/visagist voor nationale en internationale modebladen.
In zijn vrije tijd is Gert gastheer en regio-ambassadeur bij PEC Zwolle. Hierdoor kent hij veel mensen binnen ondernemend Zwolle en zorgt hij ervoor dat ondernemende klanten van Hair in the City aan elkaar gekoppeld worden.

Merel

TOPSTYLISTE

Merel is een expert in het aanbrengen van high- en lowlights en andere kleurtechnieken. Ook is zij erg goed in het knippen en stylen van krullend haar. Ze is al vele jaren werkzaam op het niveau van topstylist. In al die jaren blijft zij vernieuwing en inspiratie opzoeken en blijft zij op de hoogte van de laatste trends. Service en kwaliteit staan bij Merel voorop met een gezellig gesprek en persoonlijke aandacht. Zij werkt zeer nauwkeurig en zorgt ervoor dat u met een perfecte, frisse coupe onze salon verlaat.

Eva

TOPSTYLISTE

Onze topstyliste Eva wil graag het mooiste in u naar boven halen. Als u voor de spiegel plaats neemt, krijgt zij al snel inspiratie. Zij is zeer bedreven in het aanbrengen van prachtige high- en lowlights en andere kleurtechnieken. Ook als u specifieke problemen heeft met uw haarkleur kan zij advies geven Ze knipt met zorg en aandacht. Door haar jarenlange ervaring stemt zij haar advies volledig op u af. Samen met u wil ze voor het ultieme gaan. Daarbij houdt ze rekening met uw lifestyle en luistert ze goed naar uw wensen.

Tessa

STYLISTE

Tessa gebruikt haar jarenlange ervaring om een coupe tot in de perfectie uit te werken. Doordat zij alle knip- en speciale kleurtechnieken uitstekend beheerst, maakt zij het verschil voor uw haar en zorgt zij voor dat beetje extra zelfvertrouwen. Ook kan zij prachtige highlights in uw haar aanbrengen. Zij geeft u daarbij passend advies, ook over de verzorging van uw haar. Een goede coupe begint bij de wortel, dus bij een goede haarkwaliteit. Vol motivatie en passie zorgt zij voor een professionele en ontspannen behandeling, waardoor u de salon met een prettig gevoel verlaat.

We kunnen u helpen met elke stijl

DOOR CREATIEVE IDEEEN, VERNIEUWING & DOORZETTINGSVERMOGEN

RESERVEER NU ONLINE