Gert Huisman

TOPSTYLIST/EIGENAAR

Gert heeft al ruim 30 jaar ervaring in het kappersvak. Hij heeft zijn ervaring opgedaan in diverse (eigen) salons, bij mode- en kappersshows en fotoshoots. Ook heeft hij jarenlang gewerkt als kapper/visagist voor nationale en internationale modebladen.

In zijn vrije tijd is Gert gastheer en regio-ambassadeur bij PEC Zwolle. Hierdoor kent hij veel mensen binnen ondernemend Zwolle en zorgt hij ervoor dat ondernemende klanten van Hair in the City aan elkaar gekoppeld worden.

Nicole

TOPSTYLIST

Nicole is al vele jaren werkzaam op het niveau van topstylist. Daarnaast heeft zij zich ontwikkeld tot kleurspecialiste van Hair in the City. Zij weet alles over de verschillende kleurtechnieken en mogelijkheden. Ook als u specifieke problemen heeft met uw haarkleur, kan zij u advies geven. Haar manier van luisteren en analyseren, samen met haar verfijnde kniptechniek, maken Nicole tot een teamlid om trots op te zijn.

Celeste

STYLIST

Sinds begin 2015 is Celeste werkzaam bij Hair in the City en zij is zeker een aanwinst te noemen! Rustig en stressbestendig zijn haar kernkwaliteiten. Ze knipt haar klanten met zorg en aandacht. Ook is zij zeer bedreven in het prachtig aanbrengen van high- en lowlights en andere kleurtechnieken.

We kunnen u helpen met elke stijl

DOOR CREATIEVE IDEEEN, VERNIEUWING & DOORZETTINGSVERMOGEN

RESERVEER NU ONLINE