Gert Huisman

TOPSTYLIST/EIGENAAR

Gert heeft al ruim 30 jaar ervaring in het kappersvak. Hij heeft zijn ervaring opgedaan in diverse (eigen) salons, bij mode- en kappersshows en fotoshoots. Ook heeft hij jarenlang gewerkt als kapper/visagist voor nationale en internationale modebladen.

In zijn vrije tijd is Gert gastheer en regio-ambassadeur bij PEC Zwolle. Hierdoor kent hij veel mensen binnen ondernemend Zwolle en zorgt hij ervoor dat ondernemende klanten van Hair in the City aan elkaar gekoppeld worden.

Nicole

TOPSTYLISTE

Nicole is al vele jaren werkzaam op het niveau van topstylist. In al die jaren blijft zij vernieuwing en inspiratie opzoeken en blijft zij op de hoogte van de laatste trends. Op het gebied van kleurtechnieken is zij een expert. Ook als u specifieke problemen heeft met uw haarkleur, kan zij advies geven. Service en kwaliteit staan bij Nicole voorop met een goed gesprek en persoonlijke aandacht. Zij werkt zeer nauwkeurig en zorgt ervoor dat u met een perfecte, frisse coupe onze salon verlaat.

Celeste

TOPSTYLISTE

Onze topstyliste Celeste wil graag het mooiste in u naar boven halen. Als u voor de spiegel plaats neemt, krijgt zij al snel inspiratie. Door haar jarenlange ervaring stemt zij haar advies volledig op u af. Samen met u wil ze voor het ultieme gaan. Daarbij houdt ze rekening met uw lifestyle en luistert ze goed naar uw wensen. Ze knipt met zorg en aandacht. Ook is zij zeer bedreven in het aanbrengen van prachtige high- en lowlights en andere kleurtechnieken.

Merel

TOPSTYLISTE

Merel gebruikt haar jarenlange ervaring om een coupe tot in de perfectie uit te werken. Zij geeft u daarbij passend advies, ook over de verzorging van uw haar. Een goede coupe begint bij de wortel, dus bij een goede haarkwaliteit. Vol motivatie en passie zorgt zij voor een professionele en ontspannen behandeling, waardoor u de salon met een prettig gevoel verlaat. Doordat zij alle knip- en speciale kleurtechnieken uitstekend beheerst, maakt zij het verschil voor uw haar en zorgt zij voor dat beetje extra zelfvertrouwen!

Valerie

STYLISTE

Bij Valerie hebben kwaliteit, service en aandacht topprioriteit! Door goed te kijken en te luisteren, zorgt zij ervoor dat u met een kapsel naar huis gaat waar u zich goed bij voelt. Eén van haar specialiteiten is het nauwkeurig aanbrengen van high- en lowlights. Door gebruik te maken van subtiele nuances kan ze met deze techniek dun haar voller laten lijken. Goed gezette highlights en subtiele kleurverschillen laten uw ogen spreken en shapen uw gezicht. Valerie adviseert u graag over de mogelijkheden en creëert mooi, gezond haar en een kapsel dat bij u past.

We kunnen u helpen met elke stijl

DOOR CREATIEVE IDEEEN, VERNIEUWING & DOORZETTINGSVERMOGEN

RESERVEER NU ONLINE